Titán Bútoráruház

A Titán Bútoráruház bemutatása

Egyedi bútor készítés

Minden egyedi bútor rendelés az személyre szabott!!!

Nem gyakorolhatja az elállási jogát,olyan bútor vásárlása esetén amely a vásárló személyéhez kötött, illetve a vásárló megrendelése alapján vagy kifejezett kérésére történik a bútor, vagy bútorok legyártása.

Bútorszállítás

Cégünk a nálunk vásárolt bútorokat szakszerüen és kedvezö áron  házhoz szállitja. A házhozszállitás nem csak a kapuig szól,hanem igény szerint a lakásba valo bevitel is hozzá tartozik. Igény szerint összeszereléssel is kérhetö. A Szállitás dija a távolságtol,emelettöl és a vásárolt Bútor,Bútorok mennyiségétöl tipusától függöen állapitjuk meg. A lapraszerelt bútorok becsomagolva kerülnek átadásra a szállitás nem tartalmazza az összeszerelést!

A Szállitási dij  nem tartalmazza a szerelési költséget!

A szállítás történhet:

  • Cégünk saját gépjárművével a megadott cimre
  • A vevő maga szállít Vecsési raktárunkbol  (A vevő biztosítja a megfelelő csomagolóanyagot, hogy épségben tudja elszállítani bútorát)

Bútorkárpitozás

Bármilyen kárpittal rendelhető

Régi kedvelt bútorát felújítjuk, átkárpitozzuk. Igény szerint rugó és szivacs cserével, (ha szükséges asztalos munkával). Nagy szövetválaszték áll rendelkezésre.

Sok éves tapasztalat.
Mérsékelt árak !

Mindent elintézünk Ön helyett, Ön csak kiválasztja a kárpitanyagot, a többi a mi dolgunk. Szállítjuk, szereljük.

Ezt mind otthonról, kényelmesen!

Forduljon hozzánk bizalommal, hívjon vagy írjon !

Bútorfelujitás-áthuzás-javitás

Régi kedvelt bútorát felújítjuk, átkárpitozzuk.Igény szerint rugó és szivacs cserével, (ha szükséges asztalos munkával). Nagy szövetválaszték áll rendelkezésre.

Sok éves tapasztalat.
Mérsékelt árak !

Mindent elintézünk Ön helyett, Ön csak kiválasztja a kárpitanyagot, a többi a mi dolgunk. Szállítjuk, szereljük.

Ezt mind otthonról, kényelmesen !

Forduljon hozzánk bizalommal, hívjon, írjon !

Bútorlapszabás

A Titán bútoráruházban vásárolt butorok lapjainak méretre vágását helyben vállaljuk, saját igényeihez igazítva. Precíz eszközeinknek és szakembereinknek köszönhetően időt és energiát takaríthat meg, és így a kért bútor biztosan az Ön egyedileg kért méreteiben fog elkészülni.

Bútorszerelés

Segítséget tudunk nyújtani a kiválasztott, vagy esetleg már megvásárolt, lapra szerelt bútorok összeszerelésében az ön otthonában is, illetve akár kisebb-nagyobb szerelési munkákban, például lámpák, polcok, tükrök, karnisok felszerelésében is

Kérjen segítséget vagy információt a bútor összeszerelésében

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.

Titán Bútoráruház
1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.